ÖSS'de dereceye giren öğrencilere işadamından 10 bin YTL ödül

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Eylül 2008 20:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Burdur'un Bucak ilçesindeki Mehmet Cadıl Anadolu Öğretmen Lisesi, 2008 yılı ÖSS'de başarılı olan öğrencilerini ödüllendirdi.

Bu yıl ilk mezunlarını veren lisede yapılan törende; yabancı dil ham puanda Türkiye 158.si Seçil Gökçe ile sözel ham puanda Türkiye 156.sı olan Fidan Uğur'a işadamı Mehmet Cadıl tarafından 10 biner YTL verildi. Cadıl, daha öncede mezun olan öğrencilere birer kol saati hediye etmişti. Başarılı işadamı, ÖSS'de ilk 100'e giren öğrencilere de 20 bin YTL'lik araba vaadinde bulunmuştu.

Okulunun bu yıl ilk mezunlarını verdiğini ifade eden Mehmet Cadıl Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Abdurrahman Öğünç, mezun olan öğrencilerden 73'ü iyi yerleri kazanarak üniversiteli olduğunu, 6'sının da tercih yapmadığı için bir yere yerleşmediğini söyledi.

Bucak'a okul yaptıran ve sürekli maddi ve manevi destek veren Cadıl'a teşekkür eden Burdur Valisi İbrahim Özçimen ise, "Başarıyı elde etmek için kişi tek başına yetmiyor. Bugün öğretmen, öğrenci, veli ve hayırsever insanlarımızın dayanışma içinde olması ile çok güzel başarılar elde edildiğini görüyoruz." diye konuştu.

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere ödüllerini Vali İbrahim Özçimen ve işadamı Mehmet Cadıl birlikte verdi.

Mehmet Cadıl Anadolu Öğretmen Lisesi konferans salonunda düzenlenen ödül törenine Burdur İl Milli Eğitim Müdürü Recep Yiğit, Bucak Kaymakamı Osman Hacıbektaşoğlu, Belediye Başkanı Arsal Sarı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Erdem, daire amirleri ve öğrenciler katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber